Bed en Breakfast ’t Beijersche is gevestigd in boerderij Oudersvrucht en heeft een eigen toegang aan de voorzijde van de boerderij, dus alle privacy. De B&B heeft een slaapkamer met een 2-persoons boxspring en een aparte opkamer waar heerlijk gerelaxt en ook het ontbijt genuttigd kan worden. Als het mooi weer is kan er ook ontbeten worden op het terras achter de boerderij met fraai uitzicht op het polderlandschap.

B&B 't Beijersche ligt in het buurtschap ’t Beijersche, gemeente Stolwijk, midden in het prachtige typische Hollandse polderlandschap van de Krimpenerwaard, het Groene Hart van Nederland met veel fiets- en wandelroutes. De prachtige oude steden zoals Gouda, Schoonhoven en Oudewater zijn makkelijk te bereiken maar ook de bruisende steden zoals Rotterdam, Utrecht of Den Haag.

De prijs voor een overnachting in de twee-persoonskamer inclusief een heerlijk ontbijt, bedraagt € 95,- (exclusief toeristenbelasting ad € 1,75 p.p.p.n.)

Wij zijn geopend in de maanden april tot en met oktober. In de periode november tot en met maart is een verblijf in overleg ook mogelijk. Neem in die periode gerust contact met ons op.
Betaling via een betaalverzoek, betaling vooraf of contant.

Tijden check-in en check-out
* Check-in: vanaf 15.30 uur
* Check-out: tot 11.00 uur

Goed om te weten
* In de kamers mag niet worden gerookt
* Huisdieren helaas niet welkom
* Privé terras aanwezig
* Huur van e-bikes mogelijk
* Gratis wifi
* Gratis parkeren, privé parkeerterrein

Reserveren kan via het contactformulier of via www.bedenbreakfast.nl

Wij, Renate en Tom, kijken uit naar uw komst!