Hekendorpsebuurt 33
3467 PA  Hekendorp

0348 56 3233

bijgroengeluk.nl

Kamperen, logeren & eten

Camping bij Groen Geluk staat voor gastvrijheid, respect voor de natuur, duurzaamheid en vitaal leven. Heerlijk tot rust komen en genieten van de omgeving doe je bij camping bij Groen Geluk.

Bij Groen Geluk is een fijne rustige plek in het Groene Hart. Genieten van de kleine dingen, omringd door vrienden en familie en onder het genot van lokale en gezonde versnaperingen. Bij Groen Geluk biedt meer dan overnachten, wij bieden een totaalbeleving van natuur, rust en lekker en gezond eten. Van fietstochten tot natuurwandelingen en van een heerlijk gezond ontbijt tot een bezoek aan de pittoreske stadjes. Bij Groen Geluk ontsnap je even aan de dagelijkse sleur en vertrek je weer met gezonde energie.

Campingplaats
De boerderijcamping bij Groen Geluk is zodanig speels ingericht dat er verschillende veldjes zijn. De beplanting bevindt zich aan de westzijde waardoor deze beschutting biedt tegen de meest voorkomende windrichting. Aan de andere zijde heeft u vrij uitzicht over het unieke polderlandschap midden in het Groene Hart.

35 campingplaatsen met verhard plateau en 10 onverharde campingplaatsen. Tussen de fruitbomen of uitzicht over het natuurgebied van Staatsbosbeheer. Tegenover de camping ligt de mooie rivier de Hollandse IJssel. Hier kun je heerlijk vissen, zwemmen en varen.

Bij Groen Geluk beschikt over een onlangs gerenoveerd sanitair gebouw. Het comfortabele sanitair gebouw is voorzien van vloerverwarming en heeft een warm en koud water aansluiting. U kunt hier gebruik maken van de douches, toiletten en er uw afwas doen.

Tiny lodge
Klein maar fijn. Het is een gezellige ingerichte lodge midden op ons boerenerf. Zo kun je deze tiny lodge het beste omschrijven. Voorzien van alle gemakken en effectief ingericht. Geschikt voor twee personen. Een lust voor het oog en gegarandeerd genieten. Tevens kunt u gebruik maken van ons eetlokaal of lekker buiten zitten in onze gezellige theetuin in de boomgaard.

Het verwarmde sanitair gebouw, onlangs gerenoveerd, bevindt zich op 10 meter van de lodge.

Kijk voor meer accommodaties kijk hier:  https://bijgroengeluk.nl/accom...