La navigation

Cheese and More

Een heerlijk dagje uit in historisch Gouda: Het Gouda, Cheese and more arrangement.

Het Cheese and More arrangement biedt de bezoeker een heerlijk dagje uit in Gouda en er blijft genoeg tijd over om de stad verder te verkennen of nog even lekker te shoppen.

Het arrangement bestaat uit:

-   Een bezoek aan De Goudse Waag waar het Kaas- en Ambachtenmuseum is gevestigd. Goudse kaas speelt hier al eeuwenlang de hoofdrol. Leer er alles over de Goudse kaas & ambachten (kleipijpen, kaarsen & plateel) en proef er de échte Goudse kaas;

-   Daarna is het tijd voor een warm welkom in Het museumcafé Gouda! Het Museumcafé is het café in Museum Gouda en is bekend om haar "La Dolce Vita" sfeer. U zit bij mooi weer heerlijk in de romantisch ommuurde tuin waar je de vogels hoort fluiten. Inbegrepen in het arrangement is een fijne kaaslunch op deze mooie plek.

-   Sluit uw bezoek aan Gouda af met een historisch rondje door Museum Gouda. Met behulp van de aanwijzingen op de Gouda, Cheese and More plattegrond vindt u de mooiste objecten en plekjes in dit monumentale pand. Geniet van de 16e eeuwse kunst, het Gouds plateel, de schilderijen uit de Haagse School en More!

U kunt het arrangement Gouda, Cheese and More bestellen via de VVV Gouda, gevestigd in de Waag, Markt 35 te Gouda. Het arrangement kost € 30 per persoon.

Museumkaarthouders betalen € 25 per persoon.

Het arrangement is beschikbaar t/m eind oktober 2017, op dinsdag t/m zondag. 

Hoe werkt het?

De bezoeker koopt een gele envelop. 1 envelop per persoon. In deze envelop zitten drie vouchers: 1 voor De Goudse Waag, 1 voor het Museumcafé en 1 voor het Museum Gouda. De locaties zijn naar eigen voorkeur van volgorde te bezoeken. Voor de lunch hoeft niet gereserveerd te worden. De voucher levert men in bij betreffende locatie.

Het arrangement is te koop bij VVV Gouda en bij Landal Green Park Reeuwijk.