Toutes les semaines le jeudi, vendredi et samedi, à partir du 7 Feb 2020, jusqu'au 31 Mar 2020
Start time: 00:00 - End time: 23:59

Daisy Komen fotografeerde de dansers van het Nederlands Dans Theater in actie en presenteert deze werken groot op dibond. Daarnaast zijn er portretten van de dansers en vrij werk dat Daisy maakte in samenwerking met dansers van het NDT geïnspireerd door de choreografie ‘Flesh’. Willem van Oijen maakt zijn glasobjecten in verschillende technieken, zowel in de cire perdue methode als diep geslepen grote en kleine objecten, vessels en schalen. Hij is gefascineerd door (verdwenen) culturen en patronen. Rachel Daeng Ngalle presenteert kleurrijke geblazen glasobjecten, de roll-ups en werk in de cire perdue methode. Anita Gaasbeek exposeert zelf recente schetsen die gemaakt van de dansers in de studio’s van Introdans en modelschetsen en (kleine) schilderijen naar model gemaakt in Gouda. Ook laat ik “Finale” weer zien, een schilderij in gemengde technieken dat ik 25 jaar geleden maakte naar aanleiding van “Bella Figura” een van de mooiste choreografieën van Jiří Kylián. Een ballet dat nu ter gelegenheid van het 60 jarig jubileum van het Nederlands Dans Theater in het programma ‘Sometimes, I wonder’ weer in de theaters te zien is. Mijn aanbeveling: als je nog kaarten kunt bemachtigen, gaan! Het is prachtig!

Willem-van-Oijen-vessel-black-over-red190.jpg

 Openingstijden en "meet & greet" op zondag 16 februari 2020 (15 tot 17 uur)
  Zoals ik aangaf is de galerie vanaf morgen weer open op donderdag en vrijdag van 13-17 u en   zaterdag van 11-17 u. Ook wil ik je graag uitnodigen voor de Meet & Greet met de kunstenaars. Op   zondag 16 februari is de galerie extra open van 14-17uur. Vanaf 15 uur zijn Willem van Oijen, Rachel   Daeng Ngalle, Daisy Komen en ondergetekende in de galerie om ons werk, met een hapje en een   drankje, zelf toe te lichten. De expositie is tot en met 4 april te zien in de galerie.

Mocht je vragen hebben of als je de expositie in de galerie of mijn werk in mijn atelier wilt zien, wil je mij dan even bellen op tel. 0615386063. Voor het laatste nieuws over kunstwerken, kunstenaars, de evenementen en openingstijden, kun je natuurlijk ook terecht op onze website, of facebook.